Request a call back

Commercial Garden Makeover Wirral Christian Centre

Day 1
After 14 Days
Date Completed: 24/08/2007

Abel Landscapes Liverpool team carried out this project in the Wirral Christian Centre. It was a commercial project for a small school and consisted of creating a very low maintenance garden that could be used by all ages. We installed natural stone paving to all areas around a block paving circle feature in the centre of the garden. We also installed a number of box planters and water features.

 

Project Progress

Similar Projects

Rockery Water Feature And New Fence Formby READ MORE
Modern Water Feature With LED Lights Ormskirk READ MORE
Landscaping Project With Water Feature Aigburth READ MORE
Click Here To View All Our Projects...

What Our Customers Say

Couldn’t recommend Abel Landscapes enough. Paul and his Team have completely transformed our garden. I discussed with him our ideas and he exceeded all of our expectation’s and more. Everyone is blown away by it, especially us. We still can’t believe it belongs to us. He is a genius, so professional and I’m so glad we found him!!

Joanna Tuffin